Voiko puhelimella kuunnella radiota?

Voiko puhelimella kuunnella radiota?

Radiot.fi kokoaa suomalaiset radiokanavat yhteen ja niitä voi kuunnella älypuhelimella internetin välityksellä. Kokonaisuudessaan Radiot.fi -palvelussa on vajaat 70 radiokanavaa ympäri Suomea. Näin käyttäjä voi kuunnella halutessaan myös muiden kaupunkien paikallisradioita.

Mihin aikaan päivästä radiota kuunnellaan eniten?

Eniten radiota kuuntelivat 55 vuotta täyttäneet, keskimäärin 3 tuntia 53 minuuttia päivässä. 25–54-vuotiaat kuuntelivat radiota keskimäärin lähes 2 tuntia päivässä. Kuunnelluin hetki oli klo 9.00 arkiaamuisin, jolloin radion ääressä on yli 1,1 miljoonaa suomalaista.

Miten radiota käytetään?

Radio mahdollistaa informaation – kuten äänen, kuvan, videon, datan ja niin edelleen – välittämisen langattomasti. Radioaaltoja hyödynnetään myös tutkissa, lääketieteellisessä kuvantamisessa (radiologia, Ultraäänitutkimus), maaperän tutkimuksessa, itkuhälyttimissä, auton etälukituksessa – ja niin edelleen.

Mistä kuunnella radiota?

Radiot.fi. Radiot.fi on kätevin tapa kuunnella kotimaisia radiokanavia ilmaiseksi. Kanavalista kattaa kotimaiset paikallisradiot ja isot kanavat. Lisäksi ohjelmatiedot näkyvät puhelimen näytöllä.

Mistä kuunnella radiota puhelimella?

Tällä kertaa viikon sovellus ei ole yksittäinen sovellus, vaan olemme koonneet erilaiset radiosovellukset, jotka toimivat eri älypuhelimilla.

  1. Radiot.fi. Radiot.fi kokoaa suomalaiset radiokanavat yhteen ja niitä voi kuunnella älypuhelimella internetin välityksellä. …
  2. Supla. …
  3. Yle Areena. …
  4. TuneIn Radio. …
  5. Basso.

Miten kuunnella radiota Iphone?

Voit kuunnella Musiikki-apissa Apple Music ‑radiota Radio-välilehdellä. Apple Music ‑radiossa on kolme laadukasta radioasemaa (Apple Music 1, Apple Music Hits ja Apple Music Country), joissa on uusinta musiikkia eri genreistä ja yksinoikeudella annettuja haastatteluja.

Saako radiota soittaa?

Radion soittaminen julkisesti edellyttää musiikkilupaa

Radion soittaminen julkisesti edellyttää voimassaolevaa musiikkilupaa. Musiikkilupamaksu on tekijänoikeuskorvaus, jonka kautta musiikin ammattilaiset, säveltäjät, sanoittajat, sovittajat, tuottajat ja esittäjät, saavat työstään korvauksen.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.