Tuleeko jääkiekon MM radiosta?

Tuleeko jääkiekon MM radiosta?

MM-kiekkoradiota voi kuunnella perinteisten FM-taajuuksien lisäksi osoitteessa www.mtv3.fi/mm2012 ja Radio Novan applikaatioiden kautta. MM-kiekkoradiossa soitetaan lätkähenkistä musiikkia, kun ohjelmistossa ei ole MM-kisoihin liittyvää ohjelmaa. Myös MTV MEDIAan kuuluva Radio Nova seuraa MMjääkiekkoa.

Tuleeko jääkiekon MM 20-22 radiosta?

Kaikki Ilveksen ja Tapparan Liigaottelut kuullaan Tampereen Kiakkoradiosta myös kaudella 2022-2023.

Tuleeko jääkiekkoa radiosta?

Jääkiekon MM-kisat näkyvät ja kuuluvat vahvasti MTV MEDIAn eri jakeluteissä. MTV3 Total -paketin kanavien lisäksi Leijonien otteita seurataan tiiviisti Radio Novan taajuudella. Suomen joukkueen suorien otteluselostusten lisäksi kanavalla kuullaan päivittäinen Leijona-aamiainen sekä Leijona-uutisia.

Mikä Radio selostaa Mm-kisat?

Radio Nova ja Radio City haluavat tarjota suorilla selostuksillaan jännitystä ja kisatunnelmaa myös kaikille heille, joilla ei ole mahdollisuutta seurata kisoja television äärellä tai paikan päällä. FM-taajuuden lisäksi Leijonien etenemistä pääsee kuuntelemaan Radio Novan ja Radio Cityn nettiradioiden välityksellä.

Mikä Radio selostaa MM-kisat 2022?

Suomessa jääkiekon MM 2022 TV-oikeudet ovat MTV:llä, joka näyttää pelejä sekä MTV3 TV-kanavalla, C More Sport -kanavilla että C More -suoratoistopalvelussaan.

Millä radiokanavalla Mm-jääkiekko 2021?

Kevään 2021 MM-ohjelmatiedot löydät täältä. Jääkiekon MMkisat näkyvät ja kuuluvat vahvasti MTV MEDIAn eri jakeluteissä. MTV3 Total -paketin kanavien lisäksi Leijonien otteita seurataan tiiviisti Radio Novan taajuudella.

Tuleeko jääkiekon MM 2022 radiosta?

Kaikki Ilveksen ja Tapparan Liigaottelut kuullaan Tampereen Kiakkoradiosta myös kaudella 2022-2023. Kiakkoradion ensimmäinen kausi toi…


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.