Miten spotifysta saa soittoääni?

Miten spotifysta saa soittoääni?

Spotify ja Google ovat lyöttäytyneet yhteen auttaakseen Spotify-käyttäjiä heräämään ainutlaatuisella tavalla: Android™-puhelimen herätyskellon soittoäänen voi nyt valita Spotifyn yli 35 miljoonan kappaleen katalogista. Palvelu toimii sekä Spotifyn ilmaisella että Premium-versiolla.

Mitä Spotify Premium maksaa?

Spotifyn tavallinen Premium-tilaus maksaa nyt 10,99 euroa kuukaudessa aiemman 9,99 euron sijaan. Kahden tilin Duo-Premiumin kuukausiveloitus vaihtui 14,99 euroon kuukaudessa. Opiskelija-Premiumin hinta nousi 6,49 euroon kuukaudessa.

Miksi Spotify ei soita?

Tarkista, että laitetta tuetaan ja että sen päivitykset ovat ajan tasalla. Laitteessa on oltava vähintään 250 Mt vapaata tallennustilaa. Jos kuuntelet musiikkia työpöytäsovelluksella, tarkista, ettei palomuuri estä Spotifyn yhteyttä.

Miten voi vaihtaa Spotify soittolistan kuvan?

Avaa soittolista, klikkaa sen kansikuvaa ja valitse avautuvasta valikosta ”Muokkaa soittolistaa”. Sitten klikkaa ”Valitse kuva” -nappia ja lataa uusi kuva koneeltasi.

Miksi Spotify ei kuulu kuulokkeista?

Jos yhteys ei vieläkään toimi, yritä muodostaa laitepari uudelleen: Poista laitteesi Bluetooth-asetuksista toisen laitteen tiedot. Vinkki: Tämä toiminto voi olla joko nimellä Unohda tai Poista pariliitos. Kytke Bluetooth pois päältä molemmissa laitteissa ja sitten takaisin päälle.

Milloin Spotify tuli Suomeen?

Spotifyn etsikkoaika kesti viisi vuotta

Suoratoiston vallankumous ei tapahtunut yhdessä yössä. Vaikka uusi palvelu oli mullistuksellinen, maksavien asiakkaiden määrä on kasvanut tasaisen verkkaiseen tahtiin. Suomessa käänne koettiin vasta viitisen vuotta myöhemmin vuonna 2014.

Miten saan Spotifyn lopetettua?

Voit peruuttaa Premium-tilauksesi tilisivulta milloin tahansa.

  1. Kirjaudu sisään sivulle spotify.com/account.
  2. Valitse Tilauksesi-kohdasta MUUTA TILAUSTYYPPIÄ.
  3. Vieritä kohtaan Peruuta Spotify ja napsauta PERUUTA PREMIUM.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.